Hunden människans bästa vän

Hunden människans bästa vän

Det sägs att hunden är människans bästa vän och det kan vi nog hålla med om, men är det inte så att de flesta husdjur som vi har är våra vänner annars känns det svårt att ha just det husdjuret man skaffat.

Oavsett om man har en katt eller hund som husdjur så blir dessa våra vänner, det blir som våra familjemedlemmar och vi älskar dom minst lika mycket som de andra i familjen. Vi ser till så att våra vänner har det bra och förser dessa med någonstans att sova och mat varje dag. Husdjuren är i behov av oss människor så det överlever och har det bra. Vi fostrar våra husdjur och tränar så att de blir som det husdjur man vill ha, bästa är att börja från tidig ålder.

Vi köper de saker vi anser våra husdjur är i behov av, de kanske inte kräver lika mycket som de andra familjemedlemmarna, men helt klart så är det skoj att köpa något till våra fyrbenta vänner. Leksaker och andra tillbehör som är bra att ha för din hund eller katt för den delen är något som vi gärna införskaffar. Ibland så går liggplatser sönder och man behöver något nytt för djuret att ligga på.

Det som är tråkigt med våra bästa vänner är att de inte lever lika länge som vi människor, det måste man vara på det klara med. Det är ett visst antal år vi får ta hand om dessa husdjur och tyvärr så kommer dom att försvinna från oss. Detta är det absolut tråkigaste med våra fyrbenta vänner. Det är aldrig roligt när ens husdjur dör, även om det finns nya fina att skaffa så har man under rätt så många år haft en i familjen som hängt med på det mesta.